Punka på cykelfan!

Igår tvätta och putsa jag med kärlek och omsorg rent min fina fina cykel. Jag var även iväg och pumpa däcken så att den skulle vara tipptopp till dagen efter då jag skulle cykla till jobbet för första gången. O det var den också! Typ. Tyckte kanske att det kändes som lite lite luft i däcken ändå och så var det väldigt jobbigt att cykla, men det har väl bara med min dåliga kondis att göra tänkte jag. Jag cykla hemifrån ca 50 min innan jag började jobbet, en sträcka som borde ta ca 20 min tog 60 min. Men, det hade förövrigt inte något med dålig luft i däck eller dålig kondis att göra. Jag cyklade "aningen" fel, fråga tre personer om vägen men trots detta hittade jag bara inte dit! Så jag drog upp min knappt fungerande mobil och kunde med nöd och näppe se vad GPS:en visade. Thank god för GPS som kan hitta var jag är (för det hade jag själv så klart iiingen aning om) och sedan hur jag ska åka för att komma dit jag vill. Så jag hitta fram, en kvart innan jag skulle vara på jobbet. Jag hade bara ätit en macka på dagen så jag var skithungrig eftersom klockan var 17.46 på eftermiddagen. Perfekt, Ica ligger bara 5 min promenad bort och dit hade jag gått förut så jag hitta. Saken var bara den att på vägen tillbaka från Ica fick jag hjärnsläpp och kunde bara inte hitta tillbaka! Jag blir lite rädd för mig själv alltså! Jag kan ju den där vägen! Men jag irrade omkring mellan hyreshusen o letade efter rätt jäkla port utan att lyckas, till slut blev jag bara tvungen att ringa jobbet och få hjälp. Kom därmed tio minuter sent. Helvete alltså, jag vet att jag är lite tankspridd och har dåligt lokalsinne och i vissa fall teflonminne, men SÅ dålig?! Herregud... Som min kära sa till mig i telefon för ett tag sedan, "Tant Isabella". Well, det är inte som jag har så mycket motbevis?
Efter jobbet var jag trött och hungrig. Men då var helt plötsligt all luft borta från mitt bakdäck i cykeln. Fan. Det blev att knalla till närmaste statoilmack, pumpa i luft och sedan cykla som en dåre hem innan luften hunnit pysa ut igen... Så nu har jag en till punkt i min att-göra-lista!
I morgon ska jag alltså...

Ringa kommunen
Lämna in mobilen på reparation
Köpa arbetskläder
Lämna in cykeln och få punkan lagad
Idag och igår strök jag i alla fall

Skriva överklagan
Tvätta cykeln
Hämta jobb-jacka på kontoret
Gå till körskolan och få info
Beställa lämplighetesblankett
Hitta och skriv ut fakta om tubing i Laos
Lite duktig kan jag känna mig =)
Ae fyfan nu känner jag nästan duktigäckel. Ska sova till ett i morgon för att jämna ut och få tillbaka min balans ;).
Godnatt!
// Isabella

Kommentarer
Postat av: amandaaa

hahahha life fucks us all. men vafan ska du sova till ett för när de är 30 grader värme!???? UT O BADA MÄREJ ELLER NÅT ISTÄLLET!!!

2011-06-28 @ 10:37:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0